06 - 41681112

Chakra healing / energetische massage

Is er het gevoel dat je niet zoveel energie hebt, of dat je de energie niet in je lichaam voelt stromen? Of lijkt het dat je dat je steeds tegen dezelfde problemen blijft aanlopen? Dan kunnen we samen kijken of er een blokkade in de chakra’s zit. Deze kan ik weghalen en weer nieuwe energie instralen, zodat je je weer energieker gaat voelen. Blokkades ontstaan vaak door verdriet of onverwerkt ervaringen in je leven. We kunnen daar samen naar kijken en aan gaan werken. Wel is het de bedoeling dat je bereid bent om dat waar je tegen aan loopt, onder ogen te zien. Ik kan je ondersteunen in je helingsproces, maar jij bent je eigen heler.

Het kan ook zijn dat je niet goed weet wat er aan de hand is, voel je een ontevredenheid. Mogelijk ben je het gevoel, de verbinding met je lichaam kwijt geraakt doordat het altijd druk is in je hoofd. Dan is het fijn om een energetische massage te ontvangen. Weer te gaan leren voelen dat je een lichaam hebt, aangeraakt wordt. Door deze energetische massages wordt je je meer bewuster van je lichaam,

De kosten voor deze behandeling bedragen € 40,00

Het is wel belangrijk dat je bij lichamelijke klachten ook zeker weet dat er geen gezondheidsprobleem is. Ik kan je wel helpen met energie, maar ben geen arts. Bij blijvende klachten is het altijd goed om je arts te raadplegen.