06 - 41681112

Yoga 1 op 1

Vind je het niet prettig om Yoga te doen in een groep, om wat voor reden dan ook, dan is er altijd de mogelijkheid om alleen of samen met je partner of vriendin aan Yoga te doen. We kijken samen naar waar jij aan wilt werken of wat de problemen zijn waar je wat aan wilt doen. Dit kan zijn hoofdpijn, slecht slapen, je niet prettig voelen tot aan spanning in je hele lichaam. We kijken samen naar de mogelijkheden om hier verlichting in te brengen. Dit kan zijn door specifieke asana’s, zachte bewegingen, ademhaling en ontspanning. Maar er kan ook ondersteuning zijn door bijvoorbeeld hoofdmassage, een energetische behandeling zoals Reiki, gebruik te maken van Ayurveda of door je horoscoop te bekijken.

We hebben eerst contact over waar je aan wilt werken, waarna we een behandelplan opstellen. Er wordt van je verwacht dat je ook zelf je bijdrage levert door thuis de eventuele oefeningen en meditatie te doen.

We komen nog enkele keren bij elkaar om te kijken hoe het gaat en het behandelplan aan te passen.

We zijn per keer 1 ½ uur samen aan het werk. De kosten hiervoor zijn € 20,00. Het aantal sessies hangt af van de vooruitgang van de klachten maar zal gemiddeld 5 weken in beslag nemen.