06 - 41681112

Over mijzelf

Mijn naam is Sjan Adam. Ruim 15 jaar geleden vond ik een boek over Yoga dat mij raakte. Ik deed thuis de oefeningen en vond het prettig, maar het gaf me niet de voldoening die ik had verwacht. Toen ben ik yogalessen gaan volgen, maar ook daar vond ik niet de voldoening. Hierdoor ben ik astrologie gaan studeren. De eindopdracht voor deze opleiding bracht me echter weer terug bij de Yoga!

Ik ben toen de kinderyoga docentenopleiding gaan volgen bij Josien Hatha Yoga in Eindhoven. Deze heb ik in 2012 met succes afgesloten. Daarna heb ik de 200-uren opleiding gevolgd bij Arhanta Yoga in Tilburg. In 2015 ben ik gestart met de 4 jarige Yoga opleiding bij Yoga Vedanta in Aalst en in 2017 met de Yogatherapeuten opleiding in Nieuwegein. Beide zijn in 2019 met goed gevolg afgerond. In september 2019 ben ik begonnen met de masteropleiding in Nieuwegein, die ik door omstandigheden niet heb afgerond. In 2022 heb ik de opleiding meridiaanyoga gevolgd bij Maartje van Hooft in Nijmegen.

Naast het lesgeven zoek ik steeds naar meer verdieping door het volgen van cursussen en bijscholingen. Verdieping om mezelf verder te ontwikkelen en om te delen met de mensen in de les. Ik heb me verdiept in cursussen over pranayama, mindfulness, meditatie, yoga voor mensen met kanker en ik volg regelmatig retraites. Hierdoor voel ik mezelf gevoed om zo met plezier les te kunnen blijven geven.